Tel: 043 - 362 39 97  |  E-mail: info@pawlowski.nl
Een andere woning kopen

Een hypotheek die bij u past.

Een huis is vaak één van de mooiste, maar tevens duurste aankopen in ons leven. Een betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies is essentieel om ten volle te kunnen genieten van uw nieuwe huis.

Wij staan u graag terzijde met het geven van vakkundig advies. Wij nemen de tijd voor u om de verschillende mogelijkheden helder te maken. Tevens rekenen wij u de juiste maandlasten voor.

Starters

Het kopen van je eerste huis.

De huidige huizenmarkt biedt ook starters tal van mogelijkheden om een woning te kopen. Grote keuze in woningen, aantrekkelijke prijzen en een lage rente maken het nu mogelijk een leuk huis te kopen. Naast de hypotheekmogelijkheden zijn er startersleningen en kunnen ouders middels een lening meehelpen om het huis aan te kopen.

Graag inventariseren wij de mogelijkheden voor u en rekenen wij u de juiste (maand)lasten voor. Wij zorgen ervoor dat u goed voorbereid bent voor de aankoop van uw eerste huis!

Einde rentevaste periode van uw hypotheek

Sluit uw hypotheek nog aan bij uw huidige wensen?


Loopt uw rente binnenkort af? Banken doen u een nieuw rentevoorstel dat hoger kan uitpakken dan in de markt gangbaar is. Ga dus niet zomaar akkoord, maar vergelijk andere mogelijkheden. U kunt nu, zonder boete, overstappen naar een andere hypotheekvorm of andere geldverstrekker.

Het is dus hét moment om alle mogelijkheden opnieuw te onderzoeken.
Neem contact op met één van onze medewerkers, wij adviseren u graag. Het kan u flink wat opleveren!


Wij inventariseren voor u of:

  • u kunt besparen op de hypotheekrente
  • de aflossingsvorm van de hypotheek nog bij u past
  • u meer of juist minder af kunt gaan lossen
  • Nationale Hypotheek Garantie (NHG) mogelijk is
  • de hypotheekvoorwaarden nog bij u passen

Echtscheiding

Eigen huis bij echtscheiding. Uitkopen of blijven wonen?

De periode rond een echtscheiding is vaak hectisch en emotioneel. Er zijn veel (financiële) zaken die geregeld moeten worden. Heeft u een gezamenlijk huis en hypotheek dan komen daar nog extra zorgen bij. Verkoopt u het huis of blijft één van u er wonen? En is dit financieel wel mogelijk?

Wij ontzorgen u graag met een doordacht financieel plan, zodat u beiden een eigen bestaan kunt gaan opbouwen.