Tel: 043 - 362 39 97  |  E-mail: info@pawlowski.nl

Welkom bij
Pawlowski adviesgroep bv

Advies dat staat als een huis

Zakendoen met de Pawlowski adviesgroep wordt gekenmerkt door vakkennis, betrouwbaarheid en een grote persoonlijke betrokkenheid bij u als klant, zowel particulier als ondernemer.

Eindelijk uw droomhuis
gevonden?

Uw huis is onze zorg

Wij staan u graag terzijde met het geven van betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies. Graag inventariseren wij de mogelijkheden voor u en rekenen wij u de juiste (maand)lasten voor.

MEER WETEN?

U heeft behoefte aan
extra financiële ruimte?

Alle verschillen in één oogopslag

Heeft u geld nodig voor een nieuwe keuken, een andere auto of iets anders? Dan is geld lenen misschien een oplossing. Daarbij gaat u niet over één nacht ijs.

AANVRAGEN

Onafhankelijk advies

Let ook eens op de adviseur achter het product!

Onze producten zijn flexibel opgebouwd, zodat u ze kunt laten aansluiten op uw persoonlijke wensen en financiële situatie. Wij werken volledig transparant en onafhankelijk van welke verzekeraar, bank of pensioenfonds dan ook.

Zorgeloos servicepakket

Veel mensen vinden financiële zaken moeilijk en kunnen daarbij een stuk begeleiding gebruiken. Direct aanvragen
Over ons

Pawlowski adviesgroep bv

Al van jongs af aan toont Ger Pawlowski sterke interesse in het ondernemerschap en met name de financiële dienstverlening. Na ervaring te hebben opgedaan binnen het bedrijfsleven, heeft hij de stap genomen om samen met zijn vrouw Marloe zelf te gaan ondernemen. Dit resulteerde in de oprichting van de Pawlowski adviesgroep bv in 1990. Op het gebied van financiële advisering (verzekeringen, pensioenen, financieringen en hypotheken) is Pawlowski inmiddels een begrip in de Regio en ver daarbuiten.

In het kantoor te Maastricht, gevestigd in een modern eigen pand, werken uitsluitend vakbekwame gediplomeerde medewerkers. Zakendoen met de Pawlowski adviesgroep wordt gekenmerkt door vakkennis, betrouwbaarheid en een grote persoonlijke betrokkenheid bij u als klant, zowel particulier als ondernemer.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek, wij nemen graag uitgebreid de tijd voor u!

Met vriendelijke groet,

Ger & Marloe Pawlowski.

Wat kunnen wij u bieden?
Een onbezorgde financiële toekomst voor u, waarin u heerlijk kunt genieten van uw pensioen dat is waar wij naar streven!
Lees meer
Een huis is vaak één van de mooiste, maar tevens duurste aankopen in ons leven.Wij staan u graag terzijde met het geven van betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies.
Lees meer
Wij staan klaar om u vóóraf te adviseren over de best passende verzekeringen bij uw persoonlijke situatie en levensstijl. Dus geen onnodige en te dure verzekeringen, maar een verzekering die u de beste dekking biedt, tegen de scherpste prijs!
Lees meer
U heeft behoefte aan extra financiële ruimte voor bv een nieuwe auto, een verbouwing of een tuinhuis? Wanneer u geld gaat lenen, dan wilt u natuurlijk het liefst goedkoop lenen. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden!
Lees meer
Wij stemmen samen met u af welke risico's u met goede preventieve voorzieningen zelf kunt en wilt dragen en welke risico's u wilt afdekken met verzekeringen. Dit leidt tot een afgewogen pakket verzekeringen, op maat gemaakt voor uw onderneming.
Lees meer
Onze keurmerken

Zeker van uw zaak

Keurmerken zijn het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Hogere eisen dan de Wet op het financieel toezicht verplicht, vooral op het gebied van deskundigheid en klanttevredenheid.

Het laatste nieuws
Referenties
  • De hele begeleiding bij aankoop van ons huis vanaf oriëntatiefase tot en met de aankoop van het huis, hebben wij als zeer prettig ervaren. De medewerkers zijn uitermate professioneel en vriendelijk. Er word snel geschakeld en wat wij als zeer prettig hierin ervaren, is dat je altijd een persoon aan de lijn krijgt waar je je niet als een nummertje bij voelt. Prima service en zeer vriendelijk.
    Fam. Bensalah
  • Pawlowksi Adviesgroep heeft ons uitstekend geholpen bij het oversluiten van een nieuwe hypotheek. Zij hebben ons duidelijk geïnformeerd van alle voor- en nadelen, de impact op de vaste lasten waarbij ook rekening gehouden wordt met de toekomst.  Het geeft heel wat meer rust als je weet dat je alles goed geregeld hebt!
    Fam. Snijders-Vroomen